WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Dan zit je hier goed. Wij ontwerpen dagelijks WordPress sites met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Met meer dan 15 jaar ervaring bouwen we websites die klaar zijn voor de toekomst. Een website met een topdesign, die ook nog eens klanten oplevert, dat is wat u kunt verwachten.

Mobiele WordPress website laten maken

wordpress website laten makenEen WordPress website laten maken bij SEObureau is een goede keuze, uw website wordt zo ontworpen dat gebruikers van verschillende apparaten (vb. Smartphone, I-pad) en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Google houdt immers in zijn zoekresultaat rekening met deze specifieke toegankelijkheid, waardoor uw site bij uw gebruikers nog beter zal teruggevonden worden in het zoekresultaat.

Wil je een basic website, zakelijk of professioneel design, wij zorgen er voor. Wanneer u beslist om een WordPress website  te laten maken bij SEObureau zorgen wij ook voor de zichtbaarheid van uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken. Onze kennis van webdesign en SEO zijn dé perfecte combinatie voor een prachtige website die zal scoren in Google!

Een unieke template voor uw WordPress website

Wij verzorgen voor u de professionele voorbereiding van uw website. Volgens uw huidige website, in de stijl van uw bestaande huisstijl of met een volledig nieuw concept. Deze basis template wordt zo ontwikkeld dat deze op alle pagina’s kan opnieuw gebruikt worden. Uw basispagina’s worden gestructureerd en met een duidelijke navigatie ontwikkeld zodat de bezoekers vlot hun weg vinden.

WordPress website laten maken bij SEObureau

wordpress website laten ontwikkelenNaast een WordPress website laten maken kan je bij SEObureau ook terecht voor het optimaliseren van u website. Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren. U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen.

Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud van u website verzorgen. Het ontwerpen van u website doen we in volle vertrouwen.

Een WordPress website laten maken met betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, en daar staan wij voor!

Een WordPress website (5 pagina’s en contact) kan reeds vanaf € 850,-.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over WordPress, onze manier van werken of een offerte? Bel dan 0495/21 45 83, mail: info@seobureau.be. U kan hier ook onmiddellijk een afspraak vragen met ons.