WordPress website laten maken

WordPress website laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in WordPress CMS webdesign. Wok bouwen moderne, zeer gebruiksvriendelijke website die klaar zijn voor de toekomst!

Wilt u ook een WordPress website laten maken die goed gevonden wordt in Google? Die u zelf kan beheren en aanpassen en uitstekend werkt op alle mobiele apparaten? Dan zit je goed bij ons! Bekijk hier alvast enkele van onze WordPress CMS webdesigns.

CMS content management system

Een CMS systeem is een systeem om je website te beheren. CMS betekent letterlijk ‘Content Management System’ en omdat WordPress je op een gemakkelijke manier de inhoud  van je website laat beheren, is WordPress een CMS systeem.

Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk, in onze ogen is het WordPress het beste CMS systeem dat er op dit moment is. Gemakkelijk uw website beheren en aanpassen kan met WordPress als CMS systeem!

Offerte

Vraag hier een offerte voor een WordPress CMS website.

Afspraak

Wilt u meteen een afspraak maken? Klik hier.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren.  WordPress is een CMS systeem waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Door middel van thema’s  of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving die WordPress levert. Meer info: wordpress.com